HVA KAN VI TILBY?

I forkant av arrangementet:

I forkant av arrangementet har bandet og arrangør tett dialog der det blir diskutert hvordan oppdragsgiver vil legge opp arrangementet. Så snart detaljer er avtalt skrives det en kontrakt som fungerer som en sikkerhet for begge parter.

 

Repertoar:

Pluto spiller gitarbaserte pop- og rockhits fra de siste fire tiår. På spillelisten finner du blant annet Steve Miller Band sin 70-talls slager The Joker. Fra 80-tallet henter bandet fram hits som Summer of 69 og Living on a Prayer. Oasis slageren Wonderwall og Joan Osborne klassikeren One of Us er representater frå 90-tallet. Frå det siste tiåret spiller bandet blant annet Bruce Springsteens Radio Nowhere og U2s Vertigo.

 

Spilletider:

Bandet legger opp spilletider sammen med arrangør. I de aller fleste tilfeller velger man en 2-setts løsning på 2x45 eller 2x60 minutt. Om det er ønskelig kan man også tilby 1x90 minutt eller tre bolker på 45 minutter dersom dette passer arrangementet bedre.

 

Pris:

Pluto har fast pris på partypakke, men har ulike satser om det er snakk om å kompe artister, spille under middagen eller andre spesialtilpassede løsninger. Ta kontakt for priser.

 

Lyd og lys:

Lydanlegg (PA) er avgjørende på alle typer arrangement. På mindre arrangement kan bandet stille lyd selv, men foretrekker i de aller fleste tilfeller å ha med en lydmann for å gjøre musikkopplevelsen best mulig for publikum.

Det er vanskelig å gi en eksakt pris på lyd og lys, det er avhengig av størrelsen på arrangementet. Pluto har gjennom sin faste lydmann tilgang til et anlegg som dekker opp til ca 200 personer. Anlegget er ypperlig til hoteller, bryllupslokaler, partytelt og lignende. Om dette er tilstrekkelig tilbys en god pakkepris. På større arrangement har Pluto gode avtaler med Lydpartner og Oslo Audio som leverer alt fra scenelementer til store anlegg for hundrevis av personer.

Medlemmene i Pluto har lang erfaring med prosjektering av lyd og lys til arrangement. Ta kontakt med bookingansvarlig for et forslag og prisoverslag.

Posted in Plutokategorien.